Szempillaspirál

  • Ingyen szállítás

VILÁGSZERTE VÁSÁRLÓK EZREI IMÁDJÁK #UP

A lenyűgöző eredményekért!
UP - szempillaspirál - 7,5 ml


Az UP egy innovatív szempillaspirál, amely csábító tekintetet varázsol és kiemeli a szempillák természetes szépségét! Az UP egyformán választja szét és teszi rugalmassá a pillákat. Az ergonómikus kefével és a forradalmian új formulával, a szempillaspirál egyenletesen fedi be a pillákat a gyökerektől a végéig, dúsító hatást keltve.

Az UP szempillaspiállal a smink egész nap tart, így tovább élvezheted a határozott, lenyűgöző szempilláidat.

  • Ingyen szállítás

Az UP látványos szempillaspirál, amelynek köszönhetően a sminked mindig professzionálsan és egyszerűen lenyűgözően néz ki!

Az UP szempillaspirál volumenizálja, megemeli és meghosszabítja a szempilláidat. A magasan pigmentált koromfekete formulája egész napos makulátlan kinézetet biztosít.

Az UP szempillaspirál nem csomósodik és nem nyomja le a szempillákat. Nem maszatol és nem pereg le. A speciális állag és a legjobb minőségű összetevők meghagyják a szempillák rugalmasságát, fényesítik és kondícionálják azokat. Az UP állaga speciálisan kifejlesztett, a még láthatóbb szempillákért. A használata nagyon könnyű. Az ergonómikus kefe pontosan a kívánt mennyiséget viszi fel.

  • Ingyen szállítás

Az UP egy hosszan tartó formula. Azonban a kedvenc sminklemosóddal könnyen eltávolítható.

Az UP szempillaspirál biztonságos: nem idéz elő irritációt és kontaktlencse viselők is használhatják.

Legyen tökéletes a sminked az UP szempillaspirállal, amelynek köszönhetően szemeid egyszerűen ellenállhatatlanok lesznek!

TÖKÉLETES SMINK AZ UP SZEMPILLASPIRÁLLAL

Az UP előnyeit felismerték azok a nők, akik részt vettek a szempillaspirál teszteken


93%

Imádja a hosszan tartó formuláját

86%

Igazolta, hogy látható a szempilláik megemelése

80%

Vette észre, hogy szempilláik hosszabbak és dúsabbak lettek

Egyedülálló összetevők

Az UP szempillaspirál a legmagasabb minőségű összetevőkből lett megkomponálva, amelyek kiemelik a tekinteted szépségét. A Copernicia cerifera pálmalevéléből nyert természetes növényi viasz a szempillafelületen egy elzáró réteget képez, amely megakadályozza a víz túlzott elpárolgását. A kanadai repcéből nyert olaj kondicionálja a szempillaszálakat, puhítja és kisimítja őket. Az emolliensek zsírosító és védőburkolatot képeznek a szempillákon. A shea vaj és a glicerin fényessé teszi és regeneráló hatást fejt ki a szempillákra.

Az UP egyedülálló állaga nem csomósodik, nem maszatol és nem pereg le. Az UP-pal élvezheted a szénfekete, dús és határozott szempilláidat!

  • Ingyen szállítás

Biztonság és kényelem

Az ORPHICA részére a vásárlók biztonsága és kényelme a legfontosabb tényező. Az UP szempillaspirál specialisták segítségével tesztelt.

A termék nem okoz semmilyen mellékhatást, allergiát vagy irritációt az érzékeny szemkörnyéki bőrön. Szempillaspirálunkat a kontaktlencsét viselők is használhatják. Az UP-pal, a hosszú szempilláiddal és a hipnotikus tekinteteddel mindenkit elbűvölsz!

Hogyan kell használni?
Hagyd, hogy rajongjanak a dús szempilláidért! Használd a szempillaspirált a szempillák gyökereitől a végekig. A speciális, ergonómikus kefe szilikon rostokból áll, könnyű a használata és nem maszatolódik el. Ha a drámai tekintet szerelmese vagy, akkor cikk-cakk mozdulatokkal vigyél fel több festéket. Az UP szempillaspirál markáns, dús és megemelt szempillákat varázsol Neked! Legyen elbűvölő tekinteted az UP-pal! Mondj nemet a csomósodásnak és elkenődésnek!

01.

Melyek az UP összetevői?

Az UP összetevői: Víz, CI 77499, Dimethicone, Cera Alba, Ozokerit, Copernicia Cerifera Cera, sztirol / akrilátok / ammónium-metakrilát kopolimer, sztearinsav, butilén-glikol, PEG-15 gliceril-izosztearát, kanolaolaj, hidrogénezett növényi olaj, poliglicerin-3-metilglükóz-disztearát, Butyrospermum Parkii vaj, hidroxietil-cellulóz, szilícium-dioxid, trometamin, nátrium-Laureth-12-szulfát, kaprilil-glikol, kapril-hidroxámsav, glicerin, ammónium-hidroxid, fenoxi-etanol, kálium-szorbát.

02.

Milyen hatást érhetek el az UP szempillaspirállal?

Az UP használata után a szempilláid határozottan íveltek lesznek és enyhén megemelkednek, egészen a gyökereiktől kezdve. Készülj fel a csodálatos szempillák lobogtatására!

03.

Mi teszi egyedivé az UP szempillaspirált?

Az UP használata után a szempilláid természetesen felpördülnek. A szempillaspirál tökéletesen kiemeli a tekinteted szépségét. A szempilla a gyökérnél kissé felemelkedik, és az UP tökéletesen elkülöníti a szempillaszálakat. Az intenzív fekete árnyalat több órán át megmarad a szempilládon. A nőket örömmel töltik el a szempillaspirál tartóssága és konzisztenciája! Az UP a tökéletes smink megkoronázása, ezért olyan különleges termék.

04.

Kontaktlencse viselők is használhatják az UP-ot?

Igen. Az UP garantálja a biztonságot. A szempillaspirált alaposan tesztelték a specialisták. Irritációmentes és kontaktlencsét viselők is használhatják.

05.

Milyen keféje van az UP-nak?

Az UP ergonómikus kialakítású kefével és szilikon rostokkal rendelkezik, amelynek használata nagyon kényelmes. A kefe tökéletes fedést biztosít, volumenizál és meghosszabbítja a szempillákat, miközben szétválasztja őket.

06.

Az UP szempillaspirál vízálló?

Nem, az UP szempillaspirál nem vízálló. Azonban hosszan tartó formulájával bármerre is jársz, nem kell attól tartanod, hogy leolvad a szempilláidról!

07.

Milyen árnyalatokban kapható?

Az UP koromfekete árnyalatban kapható.

08.

Mennyit kell várjak a csomagra?

A termékeket 2 munkanapon belül megküldjük. Azért, hogy a vásárlóink igényeit kielégítsük, ingyenes szállítást biztosítunk.

09.

Nemzetközi szállításra is van lehetőség?

Természetesen. A változó trendek és a vásárlói igények a megfigyelése alapján a megrendeléseket a világ egész területén tudjuk teljesíteni. Ebben az esetben csak a küldemény szállítási határideje meghosszabbodik. A szállítási díj 6150 HUF