A márkáról

Fedezd fel az ORPHICA világát! Nézd meg, hogy mi az, ami számít nekünk és milyen értékeket képviselünk a napi munkánk során.

Küldetésünk

Az inspirációnkat folyamatosan a természetből merítjük és fedezzük fel a növények csodálatos tulajdonságait. Növényi kivonatokat használunk, hogy innovatív kozmetikumokat hozzunk létre, amelyek biztonsági szempontból egyedülállóak és ezt a laboratóriumi vizsgálatok is igazolják.

Magas minőségű termékeket gyártunk, amelyek nemcsak biztonságosak, hanem hatékonyak is. Mindez köszönhető a természet ereje és a tudományos felfedezések egyedülálló kombinációjának.

Küldetésünk

Tudd meg, hogy mi egyedivé teszi az ORPHICA-t

Küldetésünk a "Real You" megvalósítása. Segítünk Neked felfedezni a természetes szépségedet és kiemelni az erősségeidet. Célunk, hogy szeresd önmagadat úgy, ahogy vagy. Mert gyönyörű vagy!

Az ORPHICA világa gondosan kifejlesztett, innovatív, valamint magas hatóanyagú termékeket tartalmaz. Az ORPHICA a legjobb megoldásokat kereső nők számára lett kifejlesztve, akik szem előtt tartják a magas minőséget.

ORPHICA - 100% természetesség, biztonságos összetevők

BIZTONSÁG

Természetből eredő összetevőket használunk. Arra törekszünk, hogy termékeink biztonságosak legyenek. Laboratóriumban teszteljük őket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nincsenek mellékhatásaik.

ORPHICA - 35 országban szerezte meg a nők bizalmát

Bizalom

A teljes gyártási és forgalmazási folyamatot felügyeljük, hogy a termék minden igényedet kielégítse. Ez az amiért világ 35 országában bíznak a nők az ORPHICA termékeiben.

ORPHICA - A természetes összetevők egyedülálló kombinációja

Innováció

Kutatásokat végzünk, hogy megbizonyosodjunk a leghatékonyabb összetevőkről. Inspirációnk a természet, ezért az összetevők egyedülálló kombinációját kínáljuk és folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük a termékeinket.

Gromszka Emília - okleveles kozmetikus

"Az ORPHICA a legmagasabb minőségű termékeket képviseli. A cég gondosan szelektálja és kiválogatja a természetben megtalálható összetevőket, és rendkívül hatékony készítményeket állít elő belőlük. Ugyanakkor szem előtt tartja a mindannyiunk számára igen fontos biztonságot. Az ORPHICA kozmetikumok számos teszten mennek keresztül az irritáció és allergia kockázatának csökkentése érdekében. Az érzékeny és finom bőrrel rendelkező emberek számára is elérhetőek ennek a márkának a mindennapi gondozásra szolgáló termékei. Az ORPHICA kozmetikumokat ajánlom mindazoknak, akik értékelik a kiváló minőséget, törődnek magukkal és élvezni akarják a gyönyörű megjelenést".

GROMSZKA EMíLIA okleveles kozmetikus