Szempillanövelő

 • Ingyen szállítás

VILÁGSZERTE VÁSÁRLÓK EZREI IMÁDJÁK #REALASH

A lenyűgöző eredményekért!
REALASH - Szempillanövelő - 3 ml


A szempilla növekedési fázisa kb. 30 napig tart. Azonban ez túl rövid idő ahhoz, hogy a szempilla hosszúvá és dússá váljon. A REALASH speciális formulája serkenti a a természetes növekedést és a gyökereknél erősíti meg a szempillát. Ennek eredményeként a pillák hosszúak és erősek lesznek. A REALASH formula a kihullást is megakadályozza.

A végső eredmény 30 nap múlva látható, azonban már 14 nap múlva láthatod az első pozitív változást. A szempilláid erősebbek, egészségesebbek és kondícionáltabbak lesznek. 21 nap után az eredmények még látványosabbá válnak. Teljesen megújulsz néhány hét alatt!

 • Ingyen szállítás

Lélegzetelállító szempillanövelő

 • 83%Hosszabb szempillák
 • 79%Dúsabb szempillák

Lélegzetelállító szempillanövelő

 • 83%-kal hosszabb és 79%-kal dúsabb szempillák
 • Hatékonyságát tesztek igazolják
 • nincsenek mellékhatások
 • Ingyen szállítás

A REALASH egy olyan szérum, amely a hosszú, erős és dús szempillákról álmodó hölgyek számára lett kifejlesztve. Kimondottan ajánlott természetes rövid és gyenge, valamint kiegészítőtől, helytelen kozmetikumoktól vagy a műszempillától megrongálódott szempillákra.

A REALASH formulája szigorú teszteléseken ment keresztül, amelyek igazolják, hogy a termék aktív összetevői megnyújtják, dúsabbá teszik és megóvják a szempillákat a kihullástól.

50%

14 nap

 • — ellenálló és
 • — egészséges szempillák
75%

21 nap

 • — egészségesebb és
 • — rugalmasabb szempillák
100%

30 nap

 • — ellenálló és
 • — egészséges szempillák
 • Ingyen szállítás

OLVASD EL AZOKNAK AZ ÉRTÉKELÉSEIT, AKIK HOSSZABB ÉS DÚSABB SZEMPILLÁKAT KAPTAK A REALASH-TŐL

Szerte a világon nők ezrei próbálták ki a REALASH szérumot, amely valóra váltotta az álmaikat


Előtte Utána "Teljesen lenyűgöztek az eredmények! A esküvőm előtt olyan szérumot kerestem, ami fejleszti a szempilláim kondícióját. Az én esetemben mindössze 2 hét REALASH használat után, már láthatóak voltak az eredmények. A szempilláim hosszabbak és fényesebbek lettek. Az esküvői ceremónia után az emberek azt hitték, hogy műszempillám van. :) Nagyon ajánlom a Realash-t! Megérte!"

Mária, 26

Előtte Utána "Valaki azt mesélte nekem, hogy a szem a lélek tükre. De amikor az emberek hozzám beszéltek, akkor mindig lesütöttem a szemeimet. Szégyelltem magamat a rövid szempilláim miatt. Úgy néztek ki, mintha sosem nőttek volna ki megfelelően. Korábban már találkoztam a REALASH szempilla növelővel valahol az interneten. Megvettem és lenyűgöztek az eredmények! 3 hét után visszanőttek a szempilláim! Egyre szebbek és szebbek lettek és most már nem szégyenkezem miattuk!"

Magdi, 33

Előtte Utána "Miután megszületett a gyermekem, a hajam és a szempillám nagy része kihullott. Emlékszem arra az időre, amikor mindig sok bókot kaptam értük. Egy barátnőm beszélt rá arra, hogy próbáljam ki a REALASH-t. 4 hét után a szempilláim visszanőttek és az önbizalmamat is visszakaptam! A REALASH nagyon jó minőségű és megfizethető!"

Dóra, 32

 • Ingyen szállítás

ERŐSEBB ÉS HOSSZABB SZEMPILLÁK MINDÖSSZE 21 NAP ALATT

Előtte 21 nap Utána
 • Ingyen szállítás
 • Hatékonyságát tesztek igazolják
 • 83%-kal hosszabb és 79%-kal dúsabb természetes szempillák
 • Nem okoz irritációt vagy allergiát*

Hogyan működik a szempillanövelő?

A szempilla növekedési fázisa kb. 30 napig tart. Azonban ez túl rövid idő ahhoz, hogy a szempillák hosszúvá és vastaggá váljanak. A REALASH speciális formulája felgyorsítja a természetes szempilla növekedését, valamint a gyökereknél erősíti meg azokat. Ennek eredményeként a szempillák hosszúak és erősek lesznek. A szempillanövelő formula megakadályozza a kihullást is. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a szempillanövelő erejéből, használd naponta egyszer, lefekvés előtt, miután eltávolítottad a sminket. Vidd fel a felső szemhéjra a szempilláid tövére. A vastag állagának és a könnyen használható applikátor ecsetnek köszönhetően, a 3 ml szérum elég egy 3 hónapos kezelésre. A használat nagyon könnyű - egy simítás az ecsetből és élvezd a gyönyörű szempillákat!

* a tesztcsoportban nem okozott mellékhatásokat

Hatékonyságát tesztek igazolják

A REALASH formulája szigorú teszteléseken ment keresztül, amelyek igazolják, hogy a termék aktív összetevői megnyújtják, dúsabbá teszik és megóvják a szempillákat a kihullástól. A 24-45 közötti nők csoportjában az eredmények az alábbiak szerint alakultak:

Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt

 • tesztelők 86%-a erősebb szempillákról számolt be
 • 79%-a dúsabb szempillákat tapasztalt mindössze 4 hét után
 • 83%-a 4 hét után már hosszabb szempillákat tapasztalt
 • 88%-a tapasztalta, hogy kevesebb szempillája hullik
 • mellékhatásokat nem tapasztaltak

"A REALASH egy teljesen biztonságos szérum, amely serkenti a szempilla növekedését. Nem okoz irritációt, allergiát vagy az írisz színének elváltozását. Ezek a mellékhatások gyakoriak más egyéb, a piacon kapható szempilla növelők használatakor. A REALASH megfelel minden bőrgyógyászati biztonsági előírásnak, de mindenek előtt eleget tesz a Vásárlóink szépség iránti igényeinek."


Anna Wojcik, okleveles kozmetikus

 • Ingyen szállítás
 • 83%Hosszabb szempillák
 • 79%Dúsabb szempillák

Innovatív formula

Hogy a REALASH szempilla növelő még hatékonyabbá legyen, formulája aktív nanopeptidekkel és aminosav molekulákal lett dúsítva.

A REALASH szempilla növelő bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt. Irritációról vagy allergiáról nem érkezett jelentés. A biztonság garantált köszönhetően a növényi kivonatoknak, például a kálmosgyökér kivonatnak, amely megelőzi a gyulladást, a körömvirág meggyorsítja a regenerálódást és a len, amely megőrzi a bőr hidratáltságát.

Ezek az anyagok védenek, ápolnak és nyugtatják az érzékeny szemkörnyéki bőrt.

86%

Számolt be arról, hogy szempilláik megerősödtek

88%

Tapasztalta, hogy kevesebb szempillája hullik

89%

Megfigyelte, hogy általános javulás állt be a szempilláik állapotában

Hogyan kell használni?

01.

Távolítsd el a sminket és töröld szárazra a bőrödet.

02.

Gyengéd mozdulatokkal vidd fel a szempillanövelőt a felső szempilla tövekre az applikátorecset segítségével

03.

Csodáld meg az eredményt és csábíts a tekinteteddel!

01.

A REALASH-t bárki használhatja?

A REALASH egy szempillanövelő, amely leginkább nőknek ajánlott, azonban férfiak is használhatják. A termék megfelel az érzékeny szemű, tartós sminket, vagy kontaktlencsét használóknak, valamint műszempillát viselőknek. Amennyiben várandós vagy, szoptatsz, kemoterápia kezelés alatt állsz vagy 18 év alatti vagy, abban az esetben ne használd a szempillanövelőt!

02.

A REALASH biztonságos?

A termék bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt. A tesztek alatt nem jelentkeztek mellékhatások. Azonban ha várandós vagy, szoptatsz, kemoterápia kezelés alatt állsz vagy 18 év alatti vagy, akkor ne használd a szempillanövelőt!

03.

Melyek a REALASH összetevői?

INCI: Aqua, Propanediol, Xanthan Gum , Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol , Sodium Hydroxide.

04.

Lehet henna szempilla festésem a REALASH használati ideje alatt?

Határozottan igen. Nincsenek ellenjavallatok. A szempilláid színezése kiemeli a sötét, hosszú, dús és kondícionált szempillákat.

05.

Sminkelhetem magam naponta a REALASH használati ideje alatt?

Pontosan. A REALASH szérum éjszaka fejti ki a hatását. A legjobb eredmények a kedvenc szempillaspirálod használata után lesznek láthatóak.

06.

Mikor fogom látni az első eredményeket és meddig kell használjam a REALASH-t?

Mindössze 14 nap múlva látni fogod, hogy a szempilláid erősebb, egészségesebb és kondícionáltabb lesz. 21 nap múlva az eredmények még látványosabbak lesznek. Amikor eléred a kívánt eredményeket, ajánljuk, hogy használd a REALASH-t még két vagy három héten keresztül, hogy megtartsd az eredményt

07.

Hogyan kell használni a REALASH szempilla növelőt?

A használat csak egy percet vesz igénybe. A terméket nagyon egyszerű használni. A praktikus applikátorecset pont úgy néz ki, mint egy szemhéjfilc, így nagyon precízen használható. Este távolítsd el a sminket, szárítsd meg a bőrt a szemed körül és vidd fel a REALASH-t a felső szemhéjad tövére. A kezelés ideje alatt ezt minden este ismételd meg. Azután, hogy segítsd az eredmény megtartását, ajánljuk hogy használd még a szempillanövelőt kétszer vagy háromszor egy héten.

08.

Mennyi időre lesz elég egy flaska REALASH?

Egy flaska REALASH 3 ml szérumot tartalmaz és elegendő 3 havi kezelésre. Amennyiben továbbra is szeretnéd megtartani az elért eredményt lehet, hogy szükséged lesz még egy flaska REALASH-ra.

09.

Mi a REALASH felhasználási időpontja?

A terméket a felbontástól 6 hónapig lehet felhasználni.

10.

Mi történik akkor, ha elfelejtem használni a REALASH-t vagy ha nem napi egy, hanem két alkalommal használom?

Amennyiben elfelejtetted felvinni a szempilla növelőt, használd a következő este. Azonban emlékezz arra, hogy a rendszeres használat a kulcsa a kívánt eredmény elérésének. A REALASH napi többszöri használata nem nyújt plusz előnyöket. Nem szükséges extra használat és nem gyorsítja meg a regenerálódás folyamatát. A REALASH, amely a szempillákat hosszabbá, dúsabbá, íveltebbé és erős ebbé teszi célja, hogy napi egyszer használd.

11.

Mi történik akkor, ha abbahagyom a REALASH használatát?

Miután elérted a kívánt eredményt, ajánlott a szempillanövelőt tovább használni, hogy megtartsd az eredményt. A REALASH segít a szempiláid megerősítésében és kondícionálásában.

12.

Már egy ideje használom a REALASH-t és észrevettem, hogy a felső szempilláim töve egy kissé besötétedett. Mit tegyek?

Néhány vásárló úgy tapasztalta, hogy vékonyan besötétedett a szempilláik töve ott, ahol alkalmazták a szempillanövelőt. Ez megtörténhet, különösen abban az esetben, ha a folyamatos alkalmazás hosszabb ideig tart. Ez teljesen normális és idővel elmúlik.

13.

Mi tegyek, ha a termék véletlenül a szemembe kerül?

Szembe kerülés esetén ki kell öblíteni bő vízzel!

14.

A REALASH-t állatokon tesztelik?

Nem, a REALASH-t nem teszteljük állatokon.

15.

Hol tudom megvásárolni a REALASH-t?

A REALASH egy tudományosan kifejlesztett termék. Ezért körültekintően válogatjuk meg az értékesítési csatornáinkat. A szempillanövelő megvásárolható ezen a weboldalon és szépségszalonokban.

16.

Tudni fogja mindenki, hogy a REALASH-t használom?

Vásárlóink személyes adatai kiemelkedően fontos számunkra. Amennyiben a REALASH-t ezen az oldalon keresztül rendeled meg, biztos lehetsz abban, hogy a termék diszkrét csomagolásban érkezik meg. Senki sem fog tudni a vásárlásodról, hacsak Te magad, személyesen nem mondod meg.

17.

Mennyit kell várjak a csomagra?

A rendelési folyamat 2 munkanapot vesz igénybe. A terméket egy diszkrét csomagban adjuk át a futárcégnek.

18.

Nemzetközi szállítást is lehet kérni?

Természetesen. A változó trendek és a vásárlói igények a megfigyelése alapján a megrendeléseket a világ egész területén tudjuk teljesíteni. Ebben az esetben csak a küldemény szállítási határideje meghosszabbodik. A szállítási díj 6150 HUF

19.

Mi teszi a REALASH-t egyedivé, amikor összehasonlítjuk más piacon lévő szempillanövelővel?

Rengeteg tényező van. Az egyik ilyen legfontosabb a szempilla növelő hatékonysága és biztonsága. Sőt mi több, a REALASH hatalmas népszerűsége és az elégedett vásárlók pozitív visszajelzése a legjobb ajánlólevél. A termék ára kiemelkedő.