Öregedésgátló arcmaszk-készlet

  • Ingyen szállítás

VILÁGSZERTE VÁSÁRLÓK EZREI IMÁDJÁK #Timeless

A lenyűgöző eredményekért!
TIMELESS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCMASZK – 4 DARAB


Szeretnéd hidratálni és simábbá tenni az arcbőrödet, valamint gátolni a ráncok kialakulását? Újítsd fel a bőröd tápláló kúránk segítségével! Rendszeresen használj megfelelő aktív összetevőket tartalmazó arcmaszkokat, amelyek behatolnak a bőröd mélyéig. Válaszd az innovatív TIMELESS termékcsaládot az ORPHICÁTÓL - a márka, mely arra törekszik, hogy kielégítse a nők igényeit bármilyen korban. A Deep-Restore Complex™ formulát tartalmazó TIMELESS öregedésgátló arcmaszkok intenzíven hidratálják és táplálják az arcbőrt. Aktív összetevőik javítják a bőr feszességét és rugalmasságát, aminek az eredménye a gyorsabb regenerálódás, a kollagén- és elasztin-bomlás gátlása és a bőr öregedési folyamatának lelassulása. Az arcmaszkok serkentik a mikrokeringést, a bőrt frissé és simává teszik. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt. Válaszd a komplex ápolást! Egy dobozban 4 darab TIMELESS arcmaszkot találsz, ami egyhavi kúrára elég.

  • Ingyen szállítás

ERŐSEN HIDRATÁLT, TÁPLÁLT ÉS FRISS BŐR

Azok a nők, akik részt vettek a TIMELESS termékcsaládhoz tartozó arcmaszkok tesztelésében, mindnyájan méltányolták az előnyeiket.


95%

megerősíti, hogy az arcmaszkok rendszeres használatával a bőr feszesebbé válik

95%

úgy látta, hogy az arcmaszkok az arcbőrt rugalmassá és frissé teszik

90%

beismeri, hogy a kúra után a bőr hidratáltabb és tápláltabb lesz

85%

a kúra után észrevette, hogy pihentnek és fiatalabbnak látszik

Ha a bőrödnek intenzív hidratálásra van szüksége ahhoz, hogy a napi ápolás teljes legyen, akkor a TIMELESS öregedésgátló arcmaszkot Neked találták ki! A különleges Deep-Restore Complex™ formulája olyan nőknek lett kifejlesztve, akik arról álmodnak, hogy javuljon a bőrük feszessége és rugalmassága, felgyorsuljon a regenerációja, serkenjen a mikrokeringése. A termék szigorú vizsgálatokon ment keresztül, amelyeknek az eredményei igazolták, hogy az aktív összetevői lelassítják a bőr öregedési folyamatát, ezzel hosszú időre frissítve és kisimítva a bőrt. Egy csomagolás, amelyben 4 maszkot találsz, a legjobb, tápláló kúra az érzékeny bőröd számára.

  • Ingyen szállítás

OLVASD EL A VÁSÁRLÓK ÉRTÉKELÉSEIT


Utána Az arcbőröm korábban nagyon száraz volt, persze nem is volt hidratált. De amióta a TIMELESS termékcsaládba tartozó arcmaszkot használom, azóta sokkal feszesebb, simább és egészségegesebbnek látszik. Ráadásul a ráncaim már alig látszanak. Amióta az ORPHICA öregedésgátló arcmaszkjait használom, észrevettem, hogy a ráncaim kevésbé látszanak, a bőröm pedig feszesebb, simább és fiatalosabbnak látszik.

Julita, 35 ÉVES

Utána Imádom a TIMELESS öregedésgátló arcmaszkokat. Hetente egyszer rászánok körülbelül 20 percet egy otthoni kezelésre. Felteszem a maszkot, hallgatok egy kis relaxáló zenét és pihenek egy nehéz hét után. Az eredmények pedig több, mint csodálatosak! Az arcbőröm sima, hidratált, pihentnek látszik, ráadásul az az érzésem, hogy én is tudok tenni az öregedése ellen. Az arcmaszkok használata már szokásommá vált. Nem tudok elképzelni egy hetet sem e pár pillanat nélkül, amelyet magamra szánok, és amely után egyszerűen fiatalabbnak látszom.

ANNA, 44 ÉVES

Utána A TIMELESS öregedésgátló kozmetikumok a kedvenc termékeim, amiket rendszeresen használok. Úgy érzem, hogy azonnal a használat után a bőröm feszesebbé, rugalmasabbá válik és egész nap friss marad. Most rendszeresen használom a TIMELESS tápláló és öregedésgátló kúrát. A bőröm állapota megjavult, a ráncok kisimultak, az arcom pár évvel fiatalabbnak tűnik. Nagyon meg vagyok elégedve, hogy rábeszéltek arra, hogy kipróbáljam a maszkokat, amelyek minden elvárásomat kielégítették. Ez számomra egy komplex ápolás.

MÓNIKA, 45 ÉVES

  • Ingyen szállítás

Egyedülálló összetevők

  • Ingyen szállítás

A maszk természetes összetevőkből és kivonatokból áll, amelyek regeneráló és hidratáló hatással bírnak, biztosítva ezzel az arcbőr rugalmasságát. Az A-vitamin felgyorsítja a sejtosztódást és csökkenti a napfény okozta ráncokat. Az íriszkivonat meggátolja az olyan enzimeket, melyek gyengítik az elasztin és kollagén molekulákat. A gingko kivonat segít harcolni az öregedés jeleivel szemben. A Kudzu gyökér antioxidánsként van jelen, tele van izoflavonokkal, melyek javítják a bőr feszességét és rugalmasságát. Az algák tulajdonképpen olyan vitaminok és anyagok természetes lelőhelyei, amik remekül méregtelenítenek. Az aloe vera pépje fokozza a kollagén és elasztin termelődést a fibroblasztokban. A zsálya-kivonatnak nagy szerepe van a faggyútermelődés egyenletességében, ráadásul a pórusokat is kevésbé láthatóvá teszi, ezzel is kimutatva antibakteriális, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatását. A kaviár kivonat javítja a bőr mikrokeringését és kollagén-szintézist. Emellett gazdagon tartalmaz proteineket, lipideket és vitaminokat. A fehér nyír kivonat szebb színt ad a bőrnek, ezen kívül nyugtató és tápláló hatású.

  • Ingyen szállítás

Hogyan kell használni?

01.

Mielőtt használnád a maszkot, győződj meg róla, hogy tiszta az arcod!

02.

Óvatosan helyezd fel a maszkot és hagyd fent körülbelül 20-30 percig.

03.

Miután levetted a maszkot, masszírozd be megmaradt zselés anyagot a bőrődbe. A terméket egy héten egyszer érdemes használni, legfőképp lefekvés előtt.

01.

HOGYAN MŰKÖDIK A TIMELESS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCMASZK?

A TIMELESS öregedésgátló arcmaszk aktív összetevői javítják a bőr feszességét és rugalmasságát. Ennek eredményeként a bőr gyorsabban regenerálódik, a kollagén és elasztin bomlása is gátba ütközik és az öregedési folyamat is lelassul.

02.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A TIMELESS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCMASZKOT?

Helyezd fel a maszkot a már előzőleg letisztított és száraz arcodra és hagyd fent kb. 20-30 percig. Egy különleges fólia segít feltenni a maszkot. Miután leszedted, masszírozd be a megmaradt finom, zselé alapú anyagot. A terméket legjobb lefekvés előtt használni, egyszer egy héten.

03.

KINEK AJÁNLJUK A TIMELESS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCMASZKOT?

A TIMELESS öregedésgátló arcmaszk bármilyen bőrtípusra alkalmazható. Olyan nőknek készült, akik szeretnének megküzdeni az öregedés első jeleivel, emellett frissnek és fiatalosnak szeretnének kinézni.

04.

MI TESZI A TIMELESS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCMASZKOT KÜLÖNLEGESSÉ?

A TIMELESS öregedésgátló arcmaszk egy különleges termék, mert egyedülálló Deep-Restore Complex™ formulát tartalmazza, amely intenzív hidratálást biztosít és táplálja az arcbőrt. Aktív összetevői feljavítják a bőr rugalmasságát és feszességét, melynek eredményeként felgyorsul a bőr regenerációja, gátba ütközik a kollagén és elasztin degradációja és az öregedési folyamat is lelassul.

05.

MENNYI A TIMELESS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCMASZK SZAVATOSSÁGI IDEJE?

A TIMELESS öregedésgátló arcmaszk egyszer használatos termék. Egy dobozban 4 TIMELESS arcmaszkot találsz, ami egyhavi kúrára elég.

06.

BIZTONSÁGOS A TIMELESS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCMASZK?

Természetesen, teljes mértékben biztonságos. A TIMELESS öregedésgátló arcmaszk egy szigorú bőrgyógyászati vizsgálaton esett át, amely igazolta, hogy a termék nem irritálja a bőrt, és az aktív összetevői serkentik a mikrokeringést, ezzel frissé és simává varázsolva a bőrt. Éppen ezért lehet aggodalom nélkül használni.

07.

MIK A TIMELESS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCMASZK ÖSSZETEVŐI?

A TIMELESS öregedésgátló arcmaszk összetevői a következők: víz, propilén-glikol, butilén-glikol, cink-szulfát, retinyl palmitate, fehér írisz gyökér kivonat, Gingko biloba-levél kivonat, trehalóz, kudzubab gyökér kivonat, Chlorella Vulgaris kivonat, orvosi aloélevél kivonat, mentil-laktát, hidroxietil-cellulőz, xantángumi, nátrium-hialuronát, zsályalevél kivonat, kaviárkivonat, trietanolamin, pentanátrium pentetate, fitinsav, ezüst(I)-oxid, kálium-szorbát, etilhexil-glicerin, kaprilil-glikol, gliceril-kaprilát, dipropilén-glikol, dinátrium-EDTA, fehér fűz kivonat, propándiol

08.

HOGYAN KELL TÁROLNI A TIMELESS SOROZATBA TARTOZÓ ANTI-AGEING ARCPAKOLÁST?

A termék leginkább szobahőmérsékleten tárolandó, körülbelül 8°C és 25°C között, szorosan lezárt csomagolásban. Védje a közvetlen napfény ellen. Gyermekektől távol tartandó.

09.

NEMZETKÖZILEG IS SZÁLLÍTANAK?

Természetesen. A változó trendek és a vásárlói igények a megfigyelése alapján a megrendeléseket a világ egész területén tudjuk teljesíteni. Ebben az esetben csak a küldemény szállítási határideje meghosszabbodik. A szállítási díj 6150 HUF

10.

MENNYI IDŐ MIRE MEGÉRKEZIK A TERMÉK?

Termékeink általában két munkanapon belül szállításra kerülnek.