Körömerősítő & körömágybőr ápoló

  • Ingyen szállítás

VILÁGSZERTE VÁSÁRLÓK EZREI IMÁDJÁK #Touch

A lenyűgöző eredményekért!
TOUCH KÖRÖM- ÉS BŐRÁPOLÓ – 15 ML


A gondozott kezek és ápolt körmök a névjegyeink. Sajnos, a gyönyörű, egészséges és erős körömlemezek néha csak a vágyainkban léteznek. A körmök gyakran gyengék és törékenyek, a bőr körülöttük berepedezik és kiszárad. Hogy ezt meg lehessen előzni, az ORPHICA márka létrehozta a TOUCH terméksorozatot, vagyis a kézregeneráló és -ápoló sorozatot.

A Deep Regeneration Therapy formulát tartalmazó TOUCH köröm- és bőrápoló hatására még a festéstől és a vegyszeres kezelésektől száraz és tönkrement körmök is megerősödnek, regenerálódnak és megfelelően hidratáltak. A körömerősítő összetevői puhítják a körömágy száraz bőrét, csillogóvá teszik és megelőzik a köröm lemezessé válását, amiatt jobban ellenáll a külső tényezők hatásainak. A termék bőrgyógyászatilag bevizsgált.

  • Ingyen szállítás

ERŐS KÖRMÖK ÉS ÁPOLT KÖRÖMÁGYBŐR

Azok a használók, akik részt vettek a TOUCH köröm- és körömágybőr kondicionáló termék tesztelésében, mindnyájan méltányolták az előnyeit.


95%

megerősíti, hogy a TOUCH kondicionáló rendszeres használata mellett a körmök és a körömágybőr ápoltak lesznek

85%

azt állítja, hogy a termék használata mellett a körmök és a körömágybőr megfelelően hidratálttá válnak

75%

használó észrevette, hogy a TOUCH kondicionáló használata után a köröm többé nem töredezik, és nem válik szét

90%

észrevette, hogy a TOUCH kondicionáló gyorsan felszívódik és ápolja a körmöt és a körömágybőrt

Ideális megoldást keres a törékeny és gyenge körmeire? Vágyik rá, hogy elfeledkezhessen a beszakadó bőrről a körömágynál, és szeretne törődni a kezei megjelenésével úgy, mint egy kozmetikai szalonban? Az ORPHICA márkájú, innovatív, Deep Regeneration Therapy formulát tartalmazó TOUCH körömerősítő és körömágybőr ápoló Önnek készült. A termék szigorú vizsgálatokon esett át, amelyek igazolták, hogy a benne lévő aktív anyagok kondicionálják és védik a körmöket a sérülésektől, továbbá ideálisan ápolják a körömágy kényes bőrét.

  • Ingyen szállítás

OLVASD EL A VÁSÁRLÓK ÉRTÉKELÉSEIT

Ők már elérték azt az eredményt, amire vágytak, és gondoskodtak a körmeik komplex ápolásáról a TOUCH körömerősítővel és körömágybőr ápolóval!


Előtte Utána Nagyon érzékeny bőröm van, ami nagyon nagy probléma. Sajnos, eddig semmilyen kozmetikum nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de amikor kipróbáltam a TOUCH sorozatot, rögtön tudtam, hogy ez a nekem való termék. Hosszabb időn keresztül hosszabbítottam a körmeimet, de hosszabb távon ez a módszer nem bizonyult jó választásnak. A körmeim puhává váltak, és elvesztették a csillogásukat. Hogy regeneráljam őket, egy idő óta rendszeresen használom a TOUCH körömerősítőt és körömágybőr ápolót. Egy bevált márkára és a természetes összetevőkre tettem. Nem csalódtam, ezért ajánlom ezt a terméket.

ANNA, 30 éves

Előtte Utána Szeretem, ha a kezeim simák, puhák és ápoltak. Eddig az igényeimnek csak kevés kozmetikum tudott megfelelni, és minden alkalommal nem voltam azokkal 100%-ig megelégedve. Becsülöm a márkás termékeket, amelyeknek a legjobb a minősége, ezért döntöttem az ORPHICA márka TOUCH sorozata mellett. A körömerősítő és körömágybőr ápoló az egyetlen olyan védő és ápoló kozmetikum, ami ideálisan táplálja a körömlemezeimet és ügyel a kinézetükre. Azt is észrevettem, hogy a körömágybőr ez után a termék után nincs kiszáradva. A körmeim gyorsan megerősödtek, a körömlemez csillogó és ápolt lett.

IVONN, 26 éves

Előtte Utána Allergiás vagyok és nehéz olyan termékeket találnom a bőrápoláshoz, amelyek a bőrömet nem irritálnák. Eddig kizárólag gyógyszertári glicerint tudtam használni. Szerencsére rátaláltam a TOUCH kozmetikumokra. Nem járok manikűröshöz, de otthon rendszeresen ápolom a körmeimet és a körömágybőrt a TOUCH körömerősítővel. A munkahelyemen kifogástalanul kell kinéznem, és ez a kozmetikum az ORPHICA márkától ideálisan kielégíti az összes várakozásom. Bátran tudom ajánlani másoknak. A körmeim és a körömágybőröm végre gondozottnak néznek ki, ápoltak és meg vannak erősödve, aminek nagyon örülök.

ANETT, 29 éves

  • Ingyen szállítás

Egyedülálló összetevők

  • Ingyen szállítás

A Deep Regeneration Therapy formulát tartalmazó TOUCH körömerősítő és körömágybőr ideális megoldás a tönkrement, fénytelen körmöknek, és a száraz körömágybőrnek. A magas minőség, biztonság és hatásosság a garancia a vevők elégedettségére, akik meggyőződtek a körömerősítő működéséről.

Az összetevői között természetes adalékok és kivonatok találhatók, amelyek gondoskodnak a köröm és a köröm körüli bőr kondíciójáról, táplálják és ápolják őket. Ricinusolaj záróréteget hoz létre, ami megakadályozza a víz elpárolgását a hámrétegből, és csillogóvá teszi a körmöt. Argánolaj erősíti és regenerálja a körömlemezt. Abesszin olaj regenerálja a száraz és a festéstől és vegyi kezelésektől tönkrement körmöket, visszaállítja a hidratáltságát és a csillogását. Ezen kívül erősíti őket, megelőzi a lemezesedésüket és hidratálja a kiszáradt körömágybőrt. E-vitamin antioxidáns és védő hatású. B3-vitamin serkenti a ceramidok és keratinok termelődését, aminek köszönhetően ellenállnak a külső tényezők hatásának. Szintetikus A-vitamin serkenti a kollagén és elasztin visszaépülését és regenerációját a bőrben. Természetes fitoszterolok megelőzik a köröm töredezettségét és lemezekre bomlását. Szkvalén helyreállítja a hámréteg lipid-gátját, és megelőzi a víz túlzott párolgását a bőr felszínéről, amivel puhítja és simítja a bőrt, kondicionálva a körmöt is.

  • Ingyen szállítás

Hogyan kell használni?

01.

Mielőtt használja a TOUCH körömerősítőt és körömágybőr ápolót, győződjön meg róla, hogy a kezei és a körmei szárazak és tiszták.

02.

El kell oszlatni a körömerősítőt a megtisztított körömlemezen és körömágybőrön, hogy az aktív összetevők beszívódjanak a felületébe, a teljes beszívódásig.

03.

Ezután a terméket le kell mosni meleg vízzel. Naponta egyszer kell használni.

01.

HOGYAN HAT A TOUCH KÖRÖMERŐSÍTŐ ÉS KÖRÖMÁGYBŐR ÁPOLÓ?

A TOUCH körömerősítő és körömágybőr ápoló aktív összetevői intenzíven puhítják és ápolják a száraz körömágybőrt, továbbá csillogóvá teszik a körmöt, és megelőzik a lemezesedését.

02.

HOGYAN KELL TOUCH HASZNÁLNI A KÖRÖMERŐSÍTŐT ÉS KÖRÖMÁGYBŐR ÁPOLÓT?

Naponta egyszer be kell kenni a megtisztított körömlemezt és körömágybőrt a körömerősítővel, hogy az aktív összetevők behatoljanak a felszínébe, egészen a teljes beszívódásig. Ezután a terméket le kell mosni meleg vízzel. Ne használja, ha érzékeny a termék bármely összetevőjére. Szembe kerülése esetén nagy mennyiségű vízzel ki kell mosni.

03.

KINEK VALÓ A TOUCH KÖRÖMERŐSÍTŐ ÉS KÖRÖMÁGYBŐR ÁPOLÓ?

TOUCH körömerősítő és körömágybőr ápoló azoknak készült, akiknek a körmének és körömágybőrének komplex regenerálásra és erősítésre van szüksége. Ha gondoskodni kíván a kifogástalan megjelenéséről, az ORPHICA márkájú körömerősítő és körömágybőr ápoló ideális megoldás Önnek. Ha komplex ápolást kíván biztosítani a keze bőrének, használja a TOUCH sorozat többi termékét is.

04.

MIÉRT OLYAN KIVÉTELES A TOUCH KÖRÖMERŐSÍTŐ ÉS KÖRÖMÁGYBŐR ÁPOLÓ?

A TOUCH körömerősítő és körömágybőr ápoló egy kivételes termék, mivel egyedülálló Deep Regeneration Therapy formulát tartalmaz, aminek hatására még a festéstől és a vegyszeres kezelésektől száraz és tönkrement körmök is megerősödnek, regenerálódnak és megfelelően hidratálódnak.

05.

MENNYI A TOUCH KÖRÖMERŐSÍTŐ ÉS KÖRÖMÁGYBŐR ÁPOLÓ LEJÁRATI IDEJE?

A termék lejárati ideje 3 hónap a csomagolás kinyitásától számítva.

06.

BIZTONSÁGOS TERMÉK A TOUCH KÖRÖMERŐSÍTŐ ÉS KÖRÖMÁGYBŐR ÁPOLÓ?

Igen, a készítmény teljesen biztonságos. A TOUCH körömerősítőt és körömágybőr ápolót szigorú bőrgyógyászati és allergológiai vizsgálatoknak vetették alá, amelyek bebizonyították, hogy az aktív összetevői intenzíven puhítják és ápolják a száraz körömágybőrt, továbbá csillogóvá teszik a körmöt, és megelőzik a lemezesedését, ezért fenntartás nélkül használhatja.

07.

MILYEN AZ ÖSSZETÉTELE A TOUCH KÖRÖMERŐSÍTŐNEK ÉS KÖRÖMÁGYBŐR ÁPOLÓNAK?

A TOUCH körömerősítő és körömágybőr ápoló összetevői: Aqua, Propanediol, Polyacrylamide, Hydrogenated Polydecene, Laureth-7, Ricinus Communis Seed Oil, Coco-Glucoside, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Disodium EDTA, Parfum, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

08.

HOGYAN KELL TÁROLNI A TOUCH KÖRÖMERŐSÍTŐT ÉS KÖRÖMÁGYBŐR ÁPOLÓT?

A terméket szobahőmérsékleten, leginkább 8°C és 25°C közötti hőmérsékleten kell tárolni, szorosan zárt csomagolásban. Kerülni kell a közvetlen napsugárzást. Gyermekektől elzárva tartandó.

09.

KÜLFÖLDRE IS SZÁLLÍTANAK?

Természetesen. A változó trendek és a vásárlói igények a megfigyelése alapján a megrendeléseket a világ egész területén tudjuk teljesíteni. Ebben az esetben csak a küldemény szállítási határideje meghosszabbodik. A szállítási díj 6150 HUF

10.

Mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom?

A terméket 2 munkanapon belül feladjuk.