Kézkrém

  • Ingyen szállítás

VILÁGSZERTE VÁSÁRLÓK EZREI IMÁDJÁK #Touch

A lenyűgöző eredményekért!
TOUCH KÉZKRÉM - 100 ML


A kéznek komplex ápolásra van szüksége, mivel naponta ki van téve külső tényezők hatásának. Baktériumok, káros anyagok, télen pedig az alacsony hőmérséklet járul hozzá mikrosérülések keletkezéséhez, a bőr kirepedezéséhez, a hámréteg túlzott hámlásához, valamint a rugalmasság elvesztéséhez. Hogy el lehessen felejteni az érdes bőrt, és megfelelően gondoskodni lehessen a kéz kinézetéről, az ORPHICA márka létrehozta a TOUCH, vagyis a kézregeneráló és -ápoló termékek sorozatát.

Az Intensive Moisture Therapy formulával létrehozott TOUCH kézkrém hatására a kézfej bőre intenzíven regenerálódik, rugalmasabbá és feszesebbé válik, a felületén láthatatlan védőréteg jön létre, ami megköti a vizet. A krém természetes összetevői hidratálják a száraz és irritált bőrt, meggyorsítják a regenerálódásának folyamatát, kisimítják a ráncokat a kézen, továbbá tápláló és antioxidáns hatásuk van. A termék bőrgyógyászatilag bevizsgált.

  • Ingyen szállítás

A KÉZ BŐRE INTENZÍVEN REGENERÁLT, RUGALMASABB ÉS FESZESEBB

Azok a használók, akik részt vettek a TOUCH kézápoló krém tesztelésében, mindnyájan méltányolták az előnyeit.


95%

megerősíti, hogy a kézápoló krém rendszeres használata mellett a bőr hidratáltabb lesz

90%

elismerte, hogy a kezük bőre feszesebb lett

90%

használó érezte, hogy a kezük bőre kisimult és tápláltnak néz ki

85%

észrevették, hogy a kezük bőre feszesebbé vált

Ha az Ön kezének intenzív hidratálásra van szüksége, és szeretné simábbá, feszesebbé tenni, és táplálni a bőrét, a TOUCH sorozathoz tartozó kézkrém éppen Önnek készült. Az Intensive Moisture Therapy egyedülálló formulája azért jött létre, hogy intenzíven ápolja a kéz bőrét, ami változik a kor előrehaladtával, és ki van téve számos külső tényező hatásának. Gyakran szárazabbá és kevésbé feszessé válik. A termék szigorú vizsgálatokon esett át, amelyek igazolták, hogy a kézkrém nem irritálja a bőrt, és a benne lévő aktív anyagok ápolják, védik és intenzíven hidratálják a kezet.

  • Ingyen szállítás

OLVASD EL A VÁSÁRLÓK ÉRTÉKELÉSEIT

Ők már elérték azt az eredményt, amire vágytak, és komplex módon ápolták a kéz bőrét a TOUCH krémmel.


Előtte Nagyon érzékeny a kezem bőre, ami hatalmas probléma számomra. Sajnos, eddig semmilyen kozmetikum nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de amikor kipróbáltam a TOUCH sorozatot, rögtön tudtam, hogy ez a nekem való termék. Nagyon szeretem a kézkrémet, ami intenzíven hidratál, gyorsan regenerálja még a berepedt bőrt is, és ami a legfontosabb - nem irritálja a tenyeremet. Igazán ajánlom ezt a készítményt mindenkinek.

ANNA, 30 éves

Előtte Szeretem, ha a kezeim simák, puhák és ápoltak. Eddig az igényeimnek csak kevés kozmetikum tudott megfelelni, és minden alkalommal nem voltam azokkal 100%-ig megelégedve. Értékesnek tartom a márkás termékeket, amelyeknek a legjobb a minősége, ezért döntöttem az ORPHICA márka TOUCH sorozata mellett. Megszerettem a TOUCH kézkrémet, mert gyorsan beszívódik, táplálja, és problémamentesen hidratálja a bőrt.

IVONN, 26 éves

Előtte Allergiás vagyok és nehéz olyan termékeket találnom a bőrápoláshoz, amelyek a bőrömet nem irritálnák. Eddig kizárólag gyógyszertári glicerint tudtam használni. Szerencsére rátaláltam a TOUCH kozmetikumokra. Imádom a kézkrémet az ideális összetétele miatt, ami nem okoz allergiát a kezemen, és bőrgyógyászatilag be van vizsgálva. Észrevettem, hogy kisimítja a ráncokat a kezemen.

ANETT, 29 éves

  • Ingyen szállítás

Egyedülálló összetevők

  • Ingyen szállítás

Az Intensive Moisture Therapy formulával készült TOUCH kézkrém egyedülálló ötvözete olyan aktív összetevőknek, amelyek intenzíven regenerálják a kéz bőrét, táplálják, ápolják és védik a túlzott vízveszteségtől. A magas minőség, biztonság és hatásosság a zálogai a vevőink elégedettségének, akik már a saját bőrükön meggyőződtek a krém működéséről.

Az összetételében természetes összetevők és kivonatok találhatók, amelyek gondoskodnak a kézbőr állapotáról, megelőzve a kiszáradását. A glicerin révén a bőr rugalmasabb és feszesebb. A karbamid hidratálja és kisimítja a bőrt. Az E-vitaminnak antioxidáns hatása, védő hatása van, és segít kisimítani a ráncokat a kézen. A pantenol gyulladásgátló hatású, meggyorsítja a hámréteg regenerálódásának folyamatát, és a kéznek simaság érzését kölcsönzi. A nátrium-hialuronát a kéz felszínén filmet képez, ami megköti a vizet, és biztosítja a megfelelő hidratálását. Zöldtea kivonat késlelteti a bőr öregedési folyamatát, kitűnően hidratál, nyugtatja az irritációt és a gyulladt állapotokat. Ezen kívül értékes polifenolokat tartalmaz, gazdag többek között a B, A, C és K csoport vitaminjaiban, valamint kalciumban, vasban, foszforban, káliumban és szilíciumban.

  • Ingyen szállítás

Hogyan kell használni?

01.

Mielőtt használja a TOUCH kézkrémet, győződjön meg róla, hogy a kezének bőre száraz és alaposan meg van tisztítva.

02.

Egy kevés krémet vigyen fel a kéz bőrére.

03.

Oszlassa el finoman szétmasszírozva, körkörös mozdulatokkal, amíg teljesen be nem szívódik.

01.

HOGYAN MŰKÖDIK A TOUCH KÉZKRÉM?

A TOUCH kézkrém aktív összetevői hidratálják a száraz és irritált bőrt, meggyorsítják a regenerálódás folyamatát, kisimítják a ráncokat a kézen, továbbá tápláló és antioxidáns hatásuk van.

02.

HOGYAN KELL A TOUCH KÉZKRÉMET HASZNÁLNI?

Elég egy kevés krémet felvinni a kéz megtisztított és száraz bőrére, majd finom, körkörös mozdulatokkal masszírozza szét, amíg teljesen be nem szívódik. Nem szabad a terméket használni, ha érzékeny bármelyik összetevőjére. Szembe kerülése esetén nagy mennyiségű vízzel ki kell mosni.

03.

KINEK VALÓ A TOUCH KÉZKRÉM?

A TOUCH kézkrémet azoknak szánták, akiknek a keze komplex ápolást igényel, és minden nap ki van téve külső tényezők hatásának. Ha az Ön kezei érdesek, hiányzik belőlük a puhaság, és a bőrük berepedezik, száraz és a hámréteg túlzott mértékben hámlik, az ORPHICA márkájú TOUCH kézkrém ideális megoldás az Ön számára. Hogy a keze bőrének komplex ápolást biztosítson, használja a TOUCH sorozat többi kozmetikumát is.

04.

MIÉRT KIVÉTELES A TOUCH KÉZKRÉM?

A TOUCH kézkrém kivételes termék, mivel egyedülálló Intensive Moisture Therapy formulát tartalmaz, aminek hatására a kéz bőre intenzíven regenerálódik, rugalmasabb és feszesebb, a felszínén pedig láthatatlan, a vizet megkötő védőréteg jön létre.

05.

MENNYI A TOUCH KÉZKRÉM LEJÁRATI IDEJE?

A termék lejárati ideje 3 hónap a csomagolás kinyitásától számítva.

06.

A TOUCH KÉZKRÉM BIZTONSÁGOS TERMÉK?

Igen, a készítmény teljesen biztonságos. A TOUCH kézkrémet szigorú bőrgyógyászati és allergológiai vizsgálatoknak vetették alá, amelyek igazolták, hogy a benne lévő, aktív anyagok intenzíven táplálják, hidratálják a száraz és irritált bőrt, valamint meggyorsítják a regenerálódásának folyamatát, ezért fenntartás nélkül használhatja.

07.

MILYEN A TOUCH KÉZKRÉM ÖSSZETÉTELE?

A TOUCH kézkrém összetevői: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Stearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Hydrogenated Coco-Glycerides, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Urea, Panthenol, Camellia Sinensis Extract, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

08.

HOGYAN KELL TÁROLNI A TOUCH KÉZKRÉMET?

A terméket szobahőmérsékleten, leginkább 8°C és 25°C közötti hőmérsékleten kell tárolni, szorosan zárt csomagolásban. Kerülni kell a közvetlen napsugárzást. Gyermekektől elzárva tartandó.

09.

EL LEHET KÜLDENI A TERMÉKET KÜLFÖLDRE?

Természetesen. A változó trendek és a vásárlói igények a megfigyelése alapján a megrendeléseket a világ egész területén tudjuk teljesíteni. Ebben az esetben csak a küldemény szállítási határideje meghosszabbodik. A szállítási díj 6150 HUF

10.

Mennyi idő alatt érkezik meg a küldemény?

A terméket 2 munkanapon belül feladjuk.