740 438

HIDRATÁLÓ KESZTYŰ SZETT

 • Ingyen szállítás
 • 90 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

VILÁGSZERTE VÁSÁRLÓK EZREI IMÁDJÁK #Touch

A lenyűgöző eredményekért!
TOUCH HIDRATÁLÓ KESZTYŰ SZETT - 4 PÁR


A bársonyos és puha tenyér nem kell, hogy csak az álmainak vágya legyen. Szabaduljon meg az érdes, töredezett bőrtől és a sérülésektől. Hogy ezt megtehesse, egyáltalán nem kell befizetnie egy professzionális és drága SPA kezelésre. Hidratált és jól táplált lehet a bőre alig 15 perc alatt az otthon nyugalmában is. Védje a kezeit a külső, káros behatások ellen. Hogy ebben segíthessen, az ORPHICA márka létrehozta a TOUCH, vagyis a kézregeneráló és -ápoló termékvonalat

Az Active Ceramide Therapy formulával átitatott TOUCH hidratáló kesztyű szett hatására a kézfej bőre intenzíven hidratálódik, rugalmasabbá és feszesebbé válik, a felületén láthatatlan védőréteg jön létre, ami megköti a vizet. Az anyag, amivel a kesztyűk át vannak itatva, természetes összetevői fertőtlenítő hatásúak, kisimítják a ráncokat a kézfejen, meggyorsítják a regenerációs folyamatokat és a sérülések gyógyulását, továbbá fokozzák a kollagén és elasztin termelődését a bőrben. Támaszkodjon a komplex ápolásra! Egy kartonban 4 pár, nedvesített TOUCH kesztyűt talál, ami elég egy havi kezelésre.

 • Ingyen szállítás
 • 90 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

REGENERÁLT KÉZBŐR A TOUCH KEZELÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN

A hidratáló TOUCH kesztyűk előnyeit nagyra értékelték azok a személyek, akik részt vettek a termék kutatási programjában.


95%

elismerik, hogy a kesztyű rendszeres használata után a kézfej bőre kisimult és jól táplált

90%

észrevették, hogy a kézfej bőre rugalmasabb és feszesebb

90%

igazolják, hogy a tenyerek megfelelően hidratáltak és simák

85%

elismerték, hogy a kézfej bőre feszesebb

A kezeinek intenzív regenerációra van szükségük? Száraz, vízvesztett és irritált a bőre, amin ráncok jelennek meg? Próbálja ki a havi kézterápiát, és úgy érezze magát, mint egy havi professzionális kezelés után a kozmetikai szalonban. Az innovatív Active Ceramide Therapy formulával kezelt, ORPHICA márkájú, TOUCH terméksor kesztyű éppen Önnek készült. A terméket szigorú ellenőrzésnek vetették alá, amely igazolta a fertőtlenítő és regeneráló hatását

 • Ingyen szállítás
 • 90 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

OLVASD EL A VÁSÁRLÓK ÉRTÉKELÉSEIT

Ők már elérték azt az eredményt, amire vágytak, komplex módon gondoskodtak a kezeik ápolásáról a TOUCH nedvesített kesztyűkkel


Előtte Utána Nagyon érzékeny a kezem bőre, ami hatalmas probléma számomra. Sajnos, eddig semmilyen kozmetikum nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de amikor kipróbáltam a TOUCH sorozatot, rögtön tudtam, hogy ez a nekem való termék. A kezek élénkítő kezelése TOUCH nedvesített kesztyűkkel, véleményem szerint, kitűnő. A kesztyűk szabása rendkívül jó, problémamentesen alkalmazkodott még az én kis kezeimhez is. Az öntapadó szalag jól tart, a kesztyű nem esik le a kézről. Levétele után a bőr sima, hidratált és szépen illatozik. Ezt a hatás nagyon sokáig megtartja.

ANNA, 30 ÉVES

Előtte Utána Szeretem amikor a kezeim simák, puhák és ápoltak. Eddig csak néhány kozmetikum volt képes eleget tenni az elvárásaimnak, de egy alkalommal sem voltam 100%-ban elégedett velük. Becsülöm a márkás termékeket, amelyeknek a legjobb a minősége, ezért döntöttem az ORPHICA márka TOUCH sorozata mellett. Egy hónapon át használtam a TOUCH nedvesített kesztyűket. Minden alkalommal, amikor levettem a kesztyűt, olyan benyomásom volt, mintha most jöttem volna ki egy kozmetikai szalonból. El kell ismernem, hogy a kesztyűt sokkal jobban működik, mint egy közönséges, hidratáló krém, pedig én néhány tucatot már kipróbáltam.

IVONN, 26 ÉVES

Előtte Utána Allergiás vagyok és nehéz olyan termékeket találnom a bőrápoláshoz, amelyek a bőrömet nem irritálnák. Eddig kizárólag gyógyszertári glicerint tudtam használni. Szerencsére rátaláltam a TOUCH kozmetikumokra. Imádom az ORPHICA márkájú hidratáló kesztyűt. Az anyag, amivel át van itatva, ideálisan táplálja a kézbőrömet. Gyakran voltak problémáim bőrirritációval, még akkor is, ha kézmosó szappant használtam, ezért olyan termék választása, ami bőrgyógyászatilag tesztelt, számomra kulcskérdés volt. Elégedett vagyok a kézápolási hatásokkal, ezért már rendeltem is néhány újabb csomaggal.

ANETA, 29 ÉVES

 • Ingyen szállítás
 • 90 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Egyedülálló összetevők

 • Ingyen szállítás
 • 90 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Az Active Ceramida Therapy formulás, hidratáló TOUCH kesztyű ideális megoldás a tönkretett és kiszáradt tenyerekre, amelyek ki vannak téve káros, külső behatásoknak. A magas minőség, biztonságosság és hatásosság a garancia a vevőink elégedettségére, akik meggyőződtek már róla, hogyan működnek a hidratáló kesztyűk.

Az összetételében természetes összetevők és kivonatok találhatók, amelyek komplex módon gondoskodnak a finom, irritált és kiszáradt kézbőr állapotáról. A glicerin kisimítja a ráncokat, miatta a bőr hidratálttá, rugalmasabbá és feszesebbé válik, és meggyorsítja a regenerációs folyamatokat. A pórsáfránymagolaj a bőr felszínén okkluzív réteget hoz létre, ami megelőzi a víz túlzott párolgását, ezzel kondicionálva és simává téve a bőr felszínét. Az argininnak intenzív hidratáló hatása van, ami nyugtatja a bőrirritációt. Az adenozin ránctalanító hatású, fokozza a kollagén termelést, és a bőr mély rétegeinek rugalmasságát, világosabbá téve és kisimítva azt. A karbamid és a ceramidok hidratálják a bőrt. A csillagánizs kivonatnak antiszeptikus tulajdonsága van. Az allantoin nyugtató, enyhítő hatású, és segít eltávolítani az elhalt hámsejteket. Ezen kívül kiküszöböli a detergensek, szappanok, savak és lúgok által kiváltott irritációt. A hialuronsavas nátriumsó korlátozza a transzepidermiális vízveszteséget, és megfelelő hidratálást biztosít. A lecitin simábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt.

 • Ingyen szállítás
 • 90 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Hogyan kell használni?

01.

HOGYAN MŰKÖDIK A HIDRATÁLÓ TOUCH KESZTYŰ?

A hidratáló TOUCH kesztyű aktív összetevői antiszeptikus tulajdonágúak, kisimítják a ráncokat a készfejeken, felgyorsítják a regenerációs folyamatokat és nyugtatják az irritációt, ezen kívül fokozzák a kollagén és az elasztin termelődését a bőrben.

02.

HOGYAN KELL A HIDRATÁLÓ TOUCH KESZTYŰT HASZNÁLNI?

Alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet, majd óvatosan ki kell venni a kesztyűt a csomagolásból, és fel kell húzni a kézre, szorosan lezárva a mellékelt öntapadó szalag segítségével. 15 perc eltelte után le kell venni a kesztyűt, a kézápoló anyag maradékát finoman bele kell masszírozni a kézfejbe, amíg teljesen be nem szívódik. A kesztyűt heti egy alkalommal használja. Ne felejtse el, hogy nem szabad a terméket használni, ha érzékeny bármelyik összetevőjére. Az anyag, amivel a kesztyű át van itatva, szembe kerülése esetén bő vízzel ki kell mosni.

03.

KINEK VALÓ A TOUCH HIDRATÁLÓ KESZTYŰ?

A hidratáló TOUCH kesztyű azoknak készült, akik törődni szeretnének a kezük állapotával. Ha szeretné intenzíven táplálni, hidratálni és regenerálni a hámréteget, az ORPHICA márka termékei éppen Önnek készültek.

04.

MIÉRT KIVÉTELES A HIDRATÁLÓ TOUCH KESZTYŰ?

A hidratáló TOUCH kesztyű egy kivételes termék, mivel egyedülálló Active Ceramide Therapy formulát tartalmaz, aminek hatására a kéz bőre intenzíven hidratálódik, rugalmasabb és feszesebb, a felszínén pedig láthatatlan, a vizet megkötő védőréteg jön létre.

05.

MILYEN A HIDRATÁLÓ TOUCH KESZTYŰ FELHASZNÁLHATÓSÁGI HATÁRIDEJE?

A hidratáló TOUCH kesztyű egyszer használatos termék. Egy kartonban 4 pár, nedvesített TOUCH kesztyűt talál, ami elég egy havi kezelésre.

06.

A HIDRATÁLÓ TOUCH KESZTYŰ BIZTONSÁGOS TERMÉK?

Igen, a termék teljesen biztonságos. A hidratáló TOUCH kesztyűket szigorú bőrgyógyászati és allergológiai vizsgálatoknak vetették alá, amelyek igazolták, hogy a hidratáló anyagban lévő, természetes összetevők védőréteget hoznak létre a bőrön, és hatásukra a kézfejek bőre simább és intenzíven regenerált. 

07.

MILYEN A HIDRATÁLÓ TOUCH KESZTYŰ ÖSSZETÉTELE?

A hidratáló TOUCH kesztyű anyagának összetevői: Aqua, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Arginine, Carbomer, Caprylyl Glycol, 1-2-Hexanediol, Parfum, Propanediol, Allantoin, Adenosine, Disodium EDTA, Caprylic/Capric Triglyceride, Urea, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Citral, Linalool.

08.

HOGYAN KELL TÁROLNI A HIDRATÁLÓ TOUCH KESZTYŰT?

A terméket szobahőmérsékleten, leginkább 8°C és 25°C közötti hőmérsékleten kell tárolni, szorosan zárt csomagolásban. Kerülni kell a közvetlen napsugárzást Gyermekektől elzárva tartandó.

09.

KÜLDHETŐ A TERMÉK KÜLFÖLDRE?

Igen. Az ORPHICA egy nemzetközi márka, amelynek az ajánlatában szerepel a külföldre történő postázás.

10.

MILYEN SOKÁIG KELL VÁRNI A KÜLDEMÉNYRE?

A terméket 2 munkanapon belül feladjuk.