ORPHICA
 • Biztonságos fizetés
 • Ingyenes szállítás

Rendeld meg a PURE-t és élvezd a gyönyörű tekintetet

A PURE-nak köszönhetően tudod ápolni a szemkörnyéki érzékeny bőrödet. Ez a szérum intenzíven hidratál, táplál és világosít. Emellett a sötét karikák és szarkalábak megjelenése csökken, a tökéletesen kiválasztott összetevőinek köszönhetően.

A futárszállítás ingyenes!

Válaszd az előrefizetést és kapj ingyenes szállítást!

01. Választás

PURE - Szemkörnyéki szérum (15ml)

17500 ft
Mennyiség választása:
 • MEGSZŰNTETI A SZARKALÁBAK KIALAKULÁSÁT
 • INTENZÍVEN HIDRATÁL, ERŐSÍT ÉS KISIMÍT
 • VILÁGOSABB BŐR ÉS RAGYOGÓ SZÍN
 • MINIMALIZÁLJA A SÖTÉT KARIKÁKAT ÉS A PÜFFEDÉST

ADD HOZZÁ A REALASH SZÉRUMOT ÉS GONDOSKODJ A GYÖNYÖRŰ ÉS FÉNYES SZEMPILLÁKRÓL

 • REALASH - Szempillanövelő

  15000 ft

  A REALASH szempillanövelő szérum azok számára készült, akik mindig is hosszú, erős és dús szempillákról álmodtak. Egyedülálló formulája aktív nanopepditekkel és amino-savakkal dúsított. A természetes kivonatok - amelyek ápolják, védik és táplálják a szem-pillákat - garantálják a biztonságot. A REA-LASH 83%-kal hosszabb és 79%-kal dúsabb szempillákat biztosít.

  Előtte
  before
  Utána
  after

02. Adatok megadása

 • Átvehetem külföldön is a küldeményt? A futárvállalatok, akikkel együtt dolgozunk, a világ minden tájára szállítanak – azonban nemzetközi rendelés esetén a szállítási idő eltérhet. Miután leadtad a rendelésedet, értesíteni fogunk a szállítási időről. A nemzetközi szállítás díja mindig 6150 HUF– a választott országtól függetlenül. Azok a vásárlóink, akik a nemzetközi szállítást választják, előre utalással tudnak fizetni.
 • Miért kell megadnom telefonszámom? Azért kérjük a telefonszámot, mert ez a leggyorsabb módja a kapcsolattartásnak. A telefonszámod átudjuk a csomagküldő cégnek is, hogy a futár, ha úgy adódik, közvetlenül is kapcsolatba léphessen Veled.

03. Válassz fizetési módot

A terméket kiküldjük, amint a pénz megérkezett a számlánkra. A rendelés feldolgozási ideje maximum 7 munkanap.

Fizess most banki átutalással. A megrendelt termékek az összeg bankaszámlánkra való beérkezése után 7 nap belül kerülnek kiszállításra.

A megrendelt termékeket közvetlenül a rendelés után küldjük Neked. Miután átadtad a futárnak az összeget, megkapod a csomagot. A csomag 7 munkanap alatt érkezik meg.

04. Rendelés leadása

Ingyenes szállítás:0 ft
Fizetés összesen:0 ft
Szállítási idő:2 nap